kitchen
       
     
kitchen bar
       
     
L1070646.jpg
       
     
living room
       
     
L1070697.jpg
       
     
ceiling detail
       
     
bathroom
       
     
kitchen
       
     
kitchen

brick was asked to take a recently purchased house in san carlos, ca and completely reconfigure the plan including the addition of 500 sf for a new master bedroom and bath.  the new addition forms a new entry courtyard at the front of the house, creating usable outdoor space visually screened from the street through a wood slat wall that connects new and old elements of the house into a harmonious front facade. the previous cellular public spaces of the home have been combined into a single great room that opens out onto the back patio with an operable glass nanawall.

kitchen bar
       
     
kitchen bar
L1070646.jpg
       
     
living room
       
     
living room
L1070697.jpg
       
     
ceiling detail
       
     
ceiling detail
bathroom
       
     
bathroom